Web design

WebStreet oferă servicii de web design personalizat pentru site-uri web creative şi informative, cu un grad înalt de interactivitate. Păstrăm şi extindem elementele de identitate vizuală existente, creăm scheme de culoare şi teme specifice domeniului de activitate al afacerii Dvs.

Prin procesul de web design construim site-urile urmărind să obtinem profit pentru clienţii noştri. Le punem la dispoziţie instrumente create pentru a genera profit, şi pentru a le spori popularitatea şi credibilitatea în rândul potenţialilor clienţi.

Principiile de web design sunt aceleaşi ca şi principiile de proiectare în general. Putem crea pagini web care care să îmbine într-un mod eficient cele două direcţii principale: aspectul şi funcţionalitatea. Veţi avea pagini web care arată mai bine şi care îşi ating obiectivele într-un mod clar şi eficient.

Web Design şi aspectul site-ului

De obicei, atunci când se vorbeşte despre web design este de fapt vorba despre aspectul unei pagini web - dispunerea elementelor cheie (sigla, elemente de interactiune tip "call to action", promotii), felul în care pagina este afişată pe suprafaţa ecranului, calitatea imaginilor şi a prelucrărilor grafice. În cazul în care aspectul este sărac sau nu funcţionează bine - chiar dacă este vorba despre incompatibilitate a browserului, atunci clienţii nu vor aprecia site-ul.

Sistemul de navigare în cadrul site-ului

Conceperea judicioasă a sistemului de navigare pe site-urile este o etapă a web design-ului care permite vizitatorilor să se orienteze cu uşurinţă, să găsească rapid informaţia pe care o caută, şi să revină la pagini pe care le-au considerat interesante.

Utilizarea culorilor în web design

Culoarea este un mod excelent de a îmbunătăţi aspectul unei pagini, şi de a ajuta ca mesajul acesteia să fie transmis corect şi eficient.