Creare site de prezentare - Reparatii-Pompe-Injectie.ro

Site-ul isi propune promovarea unor servicii specializate in domeniul "service auto". Serviciile de  reparatii pentru pompe de injectie, impreuna cu furnizarea de piese de schimb auto devin activitati din ce in ce mai importante in contextul optimizarii costurilor totale ale detinerii unui autovehicul.

Site de prezentare cu sistem de administrare

Clientul a optat pentru utilizarea sistemului de administrare a continutului CMS.AXART pentru a avea oricand posibilitatea de a crea noi sectiuni si subsectiuni in site, de a adauga noi produse si servicii, de a controla atributele SEO ale site-ului pentru un impact cat mai bun asupra indexarii in motoarele de cautare.

Special pentru crearea acestui site am utilizat o baza de date continand caracteristicile tehnice principale pentru peste 44.000 autovehicule, pentru ca potentialii clienti sa poata regasi cu usurinta autovehiculul pentru care doresc piese de schimb, reparatii injectoarereparatii pompe de injectie sau reparatii Renault electrice si mecanice, reparatii pompe tractor, inlocuire cap hidraulic tractor, sau piese pompa tractor pentru efectuarea de reparatii pentru utilaje agricole.

Site prezentare - Reparatii injectoare

Site prezentare - Reparatii pompe injectie

Site prezentare - pompe Delphi

Site prezentare - injectie diesel

Site prezentare - pompa injectie

Site prezentare - reparatii pompe

Din aceeasi categorie: